Op zondag 22/12 organiseert Vondelhof vzw een eindejaarsdrink om leden en vrijwilligers te bedanken voor hun steun. We zorgen voor gratis verse koffiekoeken en een heerlijke winters warm drankje voor alle leden (jong + oud) vanaf 11u. 

Kom zeker langs voor al het lekkers. Gratis! Enige voorwaarde: inschrijven voor 20/12 via deze link! (geen lid of geen inschrijving => zeker ook welkom, maar dan wel betalend €5/pp en zolang voorraad strekt; dank voor het begrip :-)

We zullen van de gelegenheid ook gebruik maken om onze plannen voor 2020 uit de doeken te doen. Door de geplande kapwerken zal het Vondelhof in 2020 jammer genoeg drastische veranderingen ondergaan die ook impact hebben op de clubwerking (dit is meteen ook de reden waarom we deze keer voor een eindejaarsdrink hebben gekozen i.p.v. een nieuwjaarsdrink).  Jullie krijgen een laatste update van de stand van zaken en worden ook geïnformeerd over de geplande activiteiten van de club in het nieuwe jaar.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om jullie lidmaatschap voor 2020 te vernieuwen. Dit is het enige moment waarop we cash betalingen zullen ontvangen voor vernieuwde of nieuwe lidmaatschappen (na deze datum kan je dat alleen nog via online inschrijving & overschrijving doen).
Jullie kunnen ook alvast de ziekenfondsdocumenten binnenbrengen voor tussenkomst lidmaatschap 2020.

Dus... meer genoeg redenen om op 22/12 zeker nogmaals af te zakken naar het Vondelhof:

Tot dan!