Lidmaatschap voor 2020-2021

Aangezien de vzw in vereffening gaat worden lidmaatschappen niet meer aanvaard.
Bedankt voor uw begrip!

 

Lidmaatschap voor 2020

voor slechts €20 kan je onze werking steunen en daarbij ook genieten van een pak voordelen:

  • Via Vondelhof vzw ben je ook aangesloten bij de grootste Vlaamse sportfederatie: Sporta-federatie vzw.
  • Via Vondelhof vzw ben je ook verzekerd door een uiterst complete verzekeringspolis (Ethias). Meer info hier: Verzekering
  • Lidmaatschapskosten worden andermaals aanzienlijk verlaagd in 2020 
  • Terugbetaling van lidmaatschapskosten via ziekenfonds
  • Mooie kortingen via lidmaatschapskaart
  • Club-chalet, open op woensdagavond en zondagvoormiddag (tijdens de geplande werken voorzien we lopen op alternatieve locaties; hou deze website of onze Facebook-pagina in de gaten)
  • Deelname aan sportieve en extra-sportieve activiteiten (vb. 2019, topjaar vol activiteiten)
  • Last but not least... clubsfeer :-). Mét fijne attenties voor leden (vb. NieuwjaarsreceptieGratis Pasta-party voor alle Vondelhof-ledenEindejaarsdrink Vondelhof zondag 22/12!)

Je lidmaatschap wordt pas actief na invulling van onderstaande inschrijvingsformulieren en betaling van het lidgeld op het rekeningnummer BE28 7370 2049 3820 van Vondelhof vzw met mededeling lidgeld 2020 + voornaam en naam.

Wanneer start je lidmaatschap

Om administratieve reden gaat de verzekering pas in minimum veertien dagen na geregistreerde overschrijving. Je lidmaatschap en dus sporten in het Vondelhof is onmiddellijk mogelijk bij betaling van je lidmaatschap. Wij verwittigen via email wanneer je je lidkaart in de chalet kan afhalen.

Enkele praktische afspraken

Het zal je waarschijnlijk niet verwonderen, maar op het Vondelhof is er heel veel onderhoudswerk allerhande. Toch worden kosten nog moeite gespaard om jullie sporten en aanwezigheid zo gezellig mogelijk te maken. Daarom vragen we je ook het Vondelhof net en proper te houden, geen afval te laten rondslingeren, respect voor het domein en planten en toezicht te houden op jullie kinderen.